TRENDLER

2021’in trend renkleri

Pantone Renk Enstitüsü, 2021 yılına öncülük edecek renkleri belirledi. Pandemi süresince donuk renklere yeteri kadar doyduk. Bu nedenle de yeni sezonda French Blue, Raspberry Sorbet, Amethyst Orchid ve Mint gibi canlı ve doygun renklerle dolu tasarımların ön planda olacak. Bu yıl tişörtten şorta, kazaktan hırkaya, gömlekten bluzapantolondan kabana kadar giyeceğimiz her şeyi Pantone renkleri ile kombinlyeceğiz. İşte Pantone tarafından belirlenen 2021 yılının trend renkleri sizlerle…

Pantone Buttercream

2021 modasının en sık tercih edilecek rengi muhakkak ki Buttercream. Özellikle de ilkbaharda pantolondan tişörte kadar alışveriş raflarında göreceğimizi şimdiden söyleyebiliriz.

Green Ash

Green Ash, gözlük çerçevelerinden ojelere, saç bantlarından şallara ve daha bir sürü detayda karşımızı çıkacak oldukça eğlenceli bir renk.

Pantone – Illuminating

Pantone tarafından belirlenen yılın en trend 2 renginden biri illuminating. Hırkalardan çantalara kadar keyifle kombinleyeceğiniz bir renk olan canlı sarı, sizlere ilham kaynağı da olabilir.

Pantone – Marigold

Güzel bir sonbahar elbisesi almak istiyorsanız, bu renk tam size göre. Sıcak bir renk olan Marigold, size pozitif bir his verir, endişe ve stresi de azaltır.

Pantone – Desert Mist

Desert Mist, tam bir Sahra Çölü yansıması.. Bu yıl hırkalardan kabanlara, ojelerden aksesuarlara kadar oldukça tercih edilecek bir renk olacak.

Pantone – Cerulean

Cerulaen, tam bir gökyüzü rengi. Pandemi sürecinden dolayı evlerimize kapandığımız bu günlerde gökyüzüne fazlaca özlem duymadık mı? Bu renge günlük hayatınızda sıkça yer vererek gökyüzünün eşsiz maviliğini yanınızda hissedebilirsiniz.

Pantone – Willow

İşte yılın en tarz rengi. Bu rengi pantolondan eteğe, elbiseden gömleğe ve çantaya kadar keyifle kombinleyebilirsiniz.

Pantone – Burnt Coral

Mercan rengini, kozmetik ürünlerinden aksesuara kadar istediğiniz tüm ürünlerde severek kullanacaksınız. Mevsim ister yaz olsun isterse kış; siz hep yazı yaşayacaksınız.

Pantone – Mint

Mint rengi, asilliği ile 2021 yılında da hayatımızda olacak. Ferahlatıcı etkisiyle bu rengi kıyafetlerinizde tercih edebileceğiniz gibi ev dekorasyonunda da kullanabilirsiniz.

Pantone – Amethyst Orchid

Amethyst Orchid, oldukça romantik bir renk. Bu rengin içindeki duygusal güçten faydalanın. Özellikle de sevdiğiniz bir kolyede ya da iç çamaşırlarınızda bu rengi kullanabilirsiniz.

Pantone – Ultimate Gray

Pantone tarafından belirlenen yılın en trend 2 renginden biri de ultimate gray. Gri, joker bir renktir. Bu rengi siyah, beyaz, sarı gibi birçok renkle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.  

Pantone – Rust

Rust, 2021’in oje ve ruj renklerinde sıkça karşımıza çıkacak.

Pantone – Raspberry Sorbet

Cıvıl cıvıl, eğlenceli bir renk daha sizlerle.. Pantone oldukça dengeli seçimleri ile bizlere her renk tonundan görsel bir şölen sunuyor. Siz de oldukça heyecanlı bir renk değil mi?

Pantone – French Blue

Mavi renk tutkunları bu yıl oldukça keyifli. Fransız mavisini de bu yıl bolca kullanacak, okyanus ferahlığını içimizde hissedeceğiz.

Pantone – Inkwell

Inkwell, içinde mürdümün asaleti ve grinin mükemmel uyumunu sunuyor.  Bu renk, siyah tutkunlarını şımartmak için geliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir