ASTROLOJİ

Haftalık burç yorumları (11-17 Ocak)

burç yorumları

11-17 Ocak haftalık burç yorumları…  Hafta boyunca Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında nelerin beklediğini sizler için derledik. İşte, 11-17 Ocak haftası detaylı burç yorumları…

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta Oğlak burcunda etkisi 12 gün sürecek olan plütonik bir yeni ay meydana geliyor. İş ve kariyer konularında bir tamamlanma, bitiş ve sonlanma yaşayabilirsiniz. Bu durum üstlendiğiniz bir projenin bitişi, üstlerinizden birinin görevden ayrılması ya da terfi alması da olabilir. Yeni ayın biraz gergin yaşanacak olması sebebiyle ani karar ve öfke durumlarına karşı dikkat etmelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta Oğlak burcunda etkisi 12 gün sürecek olan plütonik bir yeni ay meydana geliyor. Bu yeni ay 9. evinizde gerçekleşecek. Hukuksal, eğitim, iletişim ve akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma ya da bitiş yaşayabilirsiniz. Bu durum sorunların bitişi anlamındadır. Yapacağınız organizasyonlarda son dakika aksiliklerine karşı dikkatli olmalısınız. Sözleşmeler, anlaşmalar ve imzalar içinde güzel bir hafta sizleri bekliyor olacak. Ancak gecikmeler, duygusal stresler söz konusu olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bu hafta Oğlak burcunda etkisi 12 gün sürecek olan plütonik bir yeni ay meydana geliyor. Bu yeni ay 8. evinizde gerçekleşecek. Başkaları ile ilgili finansal kaynaklar, krediler, ödemeler gibi konular hayatınızda daha fazla yer kapayacak. Banka ilgili bir takım konularla ilgilenmeniz gerekebilir; kredi alımı, fon alım-satımı gibi… Gelirleriniz, borçlarınız ve ödemeleriniz ile ilgili konulara daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bu hafta Oğlak burcunda etkisi 12 gün sürecek olan plütonik bir yeni ay meydana geliyor. Bu yeni ay partner ilişkileri, ortaklıklar, sözleşmeler, anlaşmalar ve kendini gizlemeyen düşmanlar kısmında gerçekleşecek olan sonlanmalara ve bitişlere işaret ediyor.  Kötü niyetli kişiler bu dönemde kendilerini daha çok belli edecek.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta Oğlak burcunda etkisi 12 gün sürecek olan plütonik bir yeni ay meydana geliyor. Bu hafta iş ve çalışma ortamına ilişkin konular ön planda yer alacak. Bu yeni ay, iş ve çalışma ortamınızda yapacağınız değişikliğe ya da bir iş veya projenin bitişi veya sonlanması anlamına da gelebilir. Bu dönemde sağlığınıza özen gösterin. Özellikle diş, kemik, cilt ve böcek sokmalarına karşı dikkatli olun.

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta Oğlak burcunda etkisi 12 gün sürecek olan plütonik bir yeni ay meydana geliyor. Bu yeni ay sizin 5. evinizde gerçekleşecek. Bu dönemde hayatınızda biri yoksa aşk kapınızı çalabilir, hayatınızda biri varsa da ilişkinizi bir adım ileri taşıyıp taşımamaya karar verebilirsiniz.  Yeni hobi arayışına girebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu dönemde girişimlerde bulunabilir. Eğer çocuk sahibiyseniz de onların bir başarısı ile ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta Oğlak burcunda etkisi 12 gün sürecek olan plütonik bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ay ile birlikte ev, aile, yerleşime ait bazı konular gündeme gelebilir. Bu dönemde istediğiniz özellikteki evi bularak taşınabilir, aile içindeki bir konuyu çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu yeni ay gergin etkilere sahip. Bu nedenle de komşularınızla ya da aile içi ilişkilerinizde oluşabilecek gerginliklerden kaçınmalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bu hafta Oğlak burcunda etkisi 12 gün sürecek olan plütonik bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ay 3. evinizde meydana gelecek.  Bu yeni ay birlikte seyahate çıkabilir, web sitesi açabilir ve iletişim ile ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Bu yeni ay genel anlamda keyifli geçecek. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi düzenlemek için yeni ayın etkisinden yararlanabilirsiniz. Bu hafta nemli iş anlaşmaları yapmak ya da sözleşmeleri imzalamak için güzel bir hafta olacak.

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta Oğlak burcunda etkisi 12 gün sürecek olan plütonik bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ayın ilk ilgi odağı finansal konular olacak. Gelirinizi arttırabilir, evinizin eşyalarını yenileyebilirsiniz. Yeni para kazanma yolları arayabilir ya da yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Bu yeni ay size yarayacak, gereksiz harcamalardan uzak durmak size fayda sağlayabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bu hafta Oğlak burcunda etkisi 12 gün sürecek olan plütonik bir yeni ay meydana geliyor. Burcunuzda meydana gelecek yeni ay ile hayatınızda bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz. Bu durum hayatınızdaki sorunların bitişi de olabilir. Bu yeni ay sizler için bir tamamlanma süreci olacak. Yeni ayın sert etkilerinden dolayı kendinizi gergin ya da huzursuz hissedebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta Oğlak burcunda etkisi 12 gün sürecek olan plütonik bir yeni ay meydana geliyor. Bu yeni ay 12. evinizde meydana gelecek. Bu yeni ay birlikte, arkanızdan iş çeviren, dedikodunuzu yapan insanlarla yüzleşebilirsiniz.  Bu dönemde plan ve projelerinizi anlatmaya ya da açıklamaya hazır olmayabilirsiniz.  Bu nedenle de gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Ancak tüm plan ya da projeleriniz 15 gün içinde olgunlaşmaya, şekillenmeye başlayacaktır. Bu dönemde hastalanma potansiyeliniz çok yüksek, sağlığınıza dikkat edin.

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta Oğlak burcunda etkisi 12 gün sürecek olan plütonik bir yeni ay meydana geliyor. Bu yeni ay 11. evinizde gerçekleşecek.  Bu dönemde hayatınıza yeni bir arkadaş ya da dost katılabilir, size destek olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir, onlara destek olmanız gerekebilir. Sosyal çevrenizde ya da arkadaşlıklarınızda bir düzenleme içine girebilirsiniz. Yeni ayın sert etkisinden dolayı sosyal ilişkilerinize dikkat edin, gerginlikler oluşabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir