STİL ÖNERİLERİ

Mor renk palazzo pantolon nasıl kombinlenir?

Hem rahat hem de şık olmak isteyenlerin en sık tercih ettiği palazzo pantolonlar, yaz aylarının da olmazsa olmazları arasındadır. Bu özel parçalara gardrobunuz yer açmalı ve farklı renklerinden de edinmenizi tavsiye ederiz.

Bizse sizler için çeşit çeşit renklerin yer aldığı palazzo pantolonlar arasından mor rengi seçtik ve sizler için şık bir kombin hazırladık.

  1. Palazzo Pantolon – Bershka

Palazzo pantolon ilk olarak Coco Chanel’in 30’lu yıllarda meşhur ettiği bir modeldir. Açılımı da bol paça, geniş pantolondur. Palazzo pantolonlarınızı basic tişörtlerle, bluz ve gömleklerle kolayca kombinleyebilirsiniz. Hem spor hem de klasik kombinleyebiliceğiniz bu

Zara
  • Tişört – Zara

Seçtiğimiz mor renk palazzo pantolonu beyaz vatkalı tişört ile kombinlemeyi tercih ettik, siz de mor, sarı, mint, turkuaz, yeşil renk ve tonlarıyla kombinlerinizi yapabilir ve içinizdeki canlı ve enerjik yapıyı dış görünümüze yansıtabilirsiniz.

  • Ayakkabı – Nine West (Sarı) / H&M (Mor)

Ayakkabı çanta ve aksesuarlarınızda da bu renkleri tercih edebilirsiniz. Biz sizler için sarı renk ayakkabı tercih ettik. Ayrıca pantolonunuzla aynı renkte ayakkabı tercihi yapabilirsiniz.

  • Çanta – Pull&Bear

Ancak çantanızı pantolonunuzdan farklı renk olmasına özellikle dikkat edin. Çünkü pantolonunuzla çantanız aynı renk olursa çantanızın görünürlüğünün azalacağını unutmamak gerekir. Biz de bu sebepten dolayı tercihimizi sarı renkten yana kullandık.

One thought on “Mor renk palazzo pantolon nasıl kombinlenir?

  1. Yeşim

    Palazzolar 2021’de de kendinden çok söz edeceği benziyor. Proportion ayarlaması da kolay hem.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir