DEKORASYON

Yılbaşı dekorasyonu için öneriler

Geçirdiğimiz pandemi dönemini biraz olsun keyifli kılabilmek için alternatif yılbaşı dekorasyonları ile yeni yılı daha güzel karşılayabilirsiniz. Tarzınızı yansıtan yılbaşı ağaçları, ışıklandırma ve dekorasyon ürünleriyle evinize farklı bir yılbaşı atmosferi kazandırabilirsiniz.

Yılbaşı ağacı

Günümüzde yılbaşı ağacı, çam ağacı olmaktan çok uzaklaştı. Klasik bir yöntem olan çam ağacının yanı sıra ışıklandırma ya da farklı objelerle yapılan yılbaşı ağacı alternatifleri de sık tercih edilenler arasında yer alıyor.

Dekorasyon ürünleri

Bir ağaca ihtiyaç duymadan ya da yılbaşı ağacına yapacağınız minik dokunuşlarla yeni yıl ruhunu evinizde de yakalayabilirsiniz. Mumlar, çam kozalakları, kuru dallar, ağaç mumluklar gibi doğal ve ahşap objeler, kırmızı elmalar ve yıldız kurabiyelerle evinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Ev tekstili

Yılbaşı ruhunu hissettirecek kırmızı, yeşil ve beyaz seçeceğiniz yatak ve koltuk örtüleri, kırlent, şömine önü çorapları gibi aklınıza gelebilecek birçok tekstil ürünü ile yeni yıla “merhaba” diyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir