CİLT

Fenty Skin ile Barbados kumsallarına yolculuk

Fenty Skin'in yeni vücut peelingi Buff Ryder

Fenty Skin ile Rihanna’nın doğduğu topraklara, Barbados’un kumsallarına yolculuk yapmaya ne dersiniz?

Rihanna’nın küresel yaşam tarzından ilham alan Fenty Skin, cilt peelingine adanmış yeni ürünüyle güzellik dünyasındaki başarısına güç katmaya devam ediyor. Buffy Ryder olarak adlandırılan bu vücut peelingi, bir yandan zengin tropikal formülüyle dikkat çekerken bir yandan da besleyici ve nemlendirici bileşeniyle ciltteki ölü derinin atılmasına yardımcı oluyor. Karayipler’den ilham alan bileşenleri sayesinde yumuşaklık ve verimlilik arasında ideal bir denge kuran Buffy Ryder; şeker, tuz ve gerçek kum karışımından oluşuyor.

Barbados’un dillere destan kirazı, Hindistan cevizi yağı, ananas enzimleri ve shea yağının kullanıldığı bu vücut peelingi, kremsi dokusuyla cildinizi sararak ipeksi ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına katkı sağlıyor. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak tasarlanan bu ürün, sıcak ve egzotik kokusuyla karamel ve guavayı andırıyor.  

Ambalajında yüzde 14 oranında geri dönüştürülmüş materyal kullanılmasıyla öne çıkan Buffy Ryder, Sephora ve Fenty Skin mağazalarında satışa sunuluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir