CİLT

En iyi 7 ışıltılı vücut yağı

EN İYİ IŞILTILI VÜCUT YAĞLARI

Yaz mevsiminde güzelliğinize yeni bir boyut kazandırmaya hazır mısınız? Teninizin güneşle buluşmasından doğan bronz güzelliğe “merhaba” demek için en iyi ışıltılı vücut yağlarına göz atmaya ne dersiniz? Bir yandan deniz, kum ve güneşin keyfini doyasına çıkarırken bir yandan da seksi görünmek istiyorsanız, yoğun bir güneşin ardından uygulayacağınız ışıltılı vücut yağlarıyla cildinizi nemlendirebilir ve göz alıcı bronzluğa ulaşabilirsiniz. İşte, sizler için bir araya getirdiğimiz en iyi 7 ışıltılı vücut yağı…

1. Acqua di Parma Peonia Nobile Shimmer Oil

Acqua di Parma’nın simli vücut yağı Peonia Nobile,  canlı notaları ve kokusuyla ciltte ipeksi ve ışıltılı iz bırakır. İçeriğinde bulunan nar çekirdeği yağı, shea yağı ve Jojoba yağı ile cildi nemlendirerek yumuşatır ve parlak bir görünüm kazandırır. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu  ışıltılı vücut yağı, yalnızca vücuda uygulanır.

2. Anastasia Beverly Hills Shimmer Body Oil

Anastasia Beverly Hills’in ‘Glow’ koleksiyonunda yer alan Shimmer Body Oil, hafif formüllü yapısıyla öne çıkan bir ürün. İçeriğinde bulunan tatlı badem yağı ve jojoba tohumu yağı sayesinde cildi yumuşatır ve ipeksi bir his bırakır. Hindistan cevizi kokusuyla büyüleyen bu ışıltılı vücut yağı, yapısındaki sedefli parçacıklar sayesinde sağlıklı ve doğal bir görünüm sağlar. Aynı zamanda da vegan bir üründür.

3. Nuxe Huile Prodigieuse Or

Nuxe Huile Prodigieuse Or, ışıltılı vücut yağları arasında en çok tercih edilen ürünlerin başında gelir. Kuru dokusu ve E vitamini açısından zenginleştirilmiş doğal formülüyle dikkat çeken bu ürün, vücudunuzu bir yandan bronzlaştırırken bir yandan da ışıltılı bir görünüm kazandırır. Yüzde, vücutta ve saçlarda kullanılabilen bu ışıltılı vücut yağı; cildi besler, yeniler ve parlaklık kazandırır. Aynı zamanda da saçları yumuşatır ve ışıltılı bir görünüm verir.

4. The Body Shop Coconut Bronze Shimmering Dry Oil

Vücudunuza hem ışıltı hem de doğal bir bronz görünüm kazandıran bu vücut yağı, tüm cilt tonları ile uyumludur. Yağsız formülüyle dikkat çeken The Body Shop Coconut Bronze Shimmering Dry Oil, doğal bronzluğunuzu parıltılı bir renk tonuyla zenginleştirir. İçeriğinde organik Hindistan cevizi yağı bulunan bu ürün, hassas cilt tipleri için uygundur.

5. Nars Monoi Body Glow

Nars Monoi Body Glow, Bora Bora yakınlarında bulunan küçük bir Tahiti adası olan Motu Tane’den esinlenilerek tasarlanan Tahiti Bronze koleksiyonunda yer alan bir üründür. Renkli ve şeffaf olmak üzere 2 alternatifi bulunan Nars Monoi Body Glow, çok amaçlı bir güzellik yağıdır. Tiare çiçek özü ile zenginleştirilen bu ışıltılı vücut yağı, doğal Hindistan cevizi yağı ile cildi besler ve bronz bir parlaklık kazandırır. Ylang-ylang ve vanilya özlerinin eşsiz kokusuyla duyulara hitap eden bu ürün, aynı zamanda da cildi rahatlatır, nemlendirir ve besler.

6. Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil

Güneşin ışıltılı etkisini uzun süre teninizde hissetmenizi sağlayan bu ışıltılı vücut yağı, duyulara hitap eden muhteşem kokusuyla da sizi sarıp sarmalayacak. Hafif ve ipeksi dokusuyla öne çıkan Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil, cildinize altın ve platin ışıltılar kazandırır. Amber ve sandal ağacı kokusu ile yazı ve sıcak sahilleri anımsatan bu ışıltılı vücut yağı, cildinizde ferah bir his bırakır.

7. Yves Rocher Monoi Işıltı Veren Saç ve Vücut Yağı

Tropikal ada esintisini tüm yıl boyunca hissetmek isteyenler için tasarlanan Yves Rocher Monoi Işıltı Veren Saç ve Vücut Yağı, hafif dokusu sayesinde cilt tarafından kolayca emilir ve tende yaz mevsimini hatırlatan egzotik bir koku bırakır. Bitkisel formülüyle cildi derinlemesine nemlendiren bu ışıltılı saç ve vücut yağı, aynı zamanda da cilde bronz bir görünüm kazandırır. Saçların yumuşak ve parlak olmasını sağlayan bu ürün, içeriğindeki Tahiti Monoi Özü ve ışıltı veren pigmentler sayesinde parlak bir görünüm verir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir