CİLT

Gençlik iksiri: De Luxe Gold Serum

Christian Breton De Luxe Gold Serum

Tüm yaz boyunca yorgun düşen cilde bakım yapmayı hedefleyen De Luxe Gold Serum, 24K Saf Altın ve havyar özlerinin birleşiminden oluşan formülü ile dikkat çekiyor. 

Christian Breton De Luxe Gold Serum, 24K Saf Altın içeriği ile cildin elastikiyetini arttır, sarkmaları önler, aynı zamanda da cildin daha aydınlık bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. İçeriğinde bulunan 3 farklı Havyar özü sayesinde cildi derinlemesine besler, sıkılaştır ve hücreleri yeniler. Güçlü formülüyle yaşlanma belirtilerine karşı cildi koruyarak mükemmel bir anti-aging bakım sunan De Luxe Gold Serum, yaşlanma ve hormanal değişimler nedeniyle ciltte görülen ince çizgi, kırışıklık, kuruluk ve iritasyon problemlerine karşı etkilidir. Yaşlılık lekelerini ve cilt tonu düzensizliğini önlemeye yardımcı De Luxe Gold Serumun ışıltılı yapısı sayesinde cilde parlak ve sağlıklı bir bitiş sunar.

Christian Breton De Luxe Gold Serum ürün içeriği:

  • Altın

Anti-aging özellikler taşıyan altın, yaşlanma ve kırışıklık karşıtı bir maddedir. Kan akışını hızlandırarak formu bozulan hücrelerin yenilenmesine katkı sağlayan altın iyonları, hücre içi iyonları harekete geçirerek ince çizgi ve kırışıklık görünümü azaltır. Ciltte kolajen üretimini destekleyerek elastikiyet kaybını önlemeye yardımcı olan altın, yaşlılık ve güneş lekelerinin giderilmesinde etkilidir. Aynı zamanda da cilt için güçlü bir antioksidandır.

  • Havyar

Cildi sıkılaştırarak cilt yapısını iyileştirmeye yardımcı olan havyar, cildin alt katmanlarına nüfuz ederek hücreleri yeniler. Kırışıklık görünümünün azaltarak cildin kaybettiği nemi geri kazandıran havyar, sarkmış dokuyu toparlar ve cilt tonunun eşitlenmesine katkı sağlar.  Aynı zamanda da yaşlanmayı geciktirir. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir