ASTROLOJİ

Günlük burç yorumları (29 Eylül 2021)

BURÇ YORUMLARI

29 Eylül 2021 günlük burç yorumları… Gün boyunca Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor? İşte, 29 Eylül 2021 Çarşamba günü için detaylı burç yorumları…

KOC-min-1

Koç 

Bugün eviniz ve ailenizle ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ev ve mutfak işleriyle uğraşabilir ve misafirleriniz için güzel sofralar kurabilirsiniz. Ailenizle bir araya gelerek keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

boga-min-1

Boğa

Bugün komşu, arkadaş, dost, akraba ve kardeş gibi yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili bazı hassasiyetler oluşabilir. Kendinizi rahat bir şekilde ifade ederken aynı zamanda da kararlı ve ciddi görünmek isteyebilirsiniz.

IKIZLER-min-1

İkizler

Bugün maddi konularınız ön plana çıkabilir; alışveriş, harcamalar ve alım-satım işleriyle ilgilenebilirsiniz. Hesaplarınızı kontrol altında tutmanız ve harcamalarınıza özen göstermeniz size fayda sağlayabilir.

YENGEC-min-1

Yengeç

Bugün çevrenizdeki kişilerin ilgi ve dikkatini üzerinize çekebileceğiniz bir gündesiniz. Dış görünümünüzün yanı sıra kararlı ve kendinden emin duruşunuzla da çevrenizdeki kişilerin ilgisini ve beğenisini kazanabilirsiniz.

ASLAN-min-1

Aslan

Bugün kontrolünüz dışında gelişen olay ve durumlar karşısında kendinizi dalgın ve unutkan hissedebilirsiniz. Bu noktada dikkatli olmanız size fayda sağlayabilir. Geçmişte yaşanan olayları arkanızda bırakmanız gerekebilir.

BASAK-min-1

Başak

Bugün sosyal hayatınızın hareketli ve canlı geçeceği bir gündesiniz. Sevdiğini ve birlikte vakit geçirmekten keyif aldığınız arkadaşlarınızla görüşebilir ve fikir alışverişinde bulunarak ufkunuzu genişletebilirsiniz.

TERAZI-min-1

Terazi

Bugün hedef ve planlarınız doğrultusunda harekete geçmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Yönetici, patron veya sizden yaşça büyük tecrübeli kişilerle aynı ortamda bir araya gelebilir ve görüşmeler yapabilirsiniz.

AKREP-min-1

Akrep

Bugün maceracı ruhunuzun ortaya çıkabilir; etrafınızı keşfetmek, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz. Gittiğiniz yerlerde öğreneceğiniz yeni şeyler sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz.

YAY-min-1

Yay

Bugün maddi konularınız ön plana çıkabilir. Finansal açıdan temkinli davranmanız ve gereksiz harcamalardan kaçınmanız size fayda sağlayabilir. Bugün soğukkanlı olmanız, stresli ve gerilimli ortamlardan uzak kalmanız gerekebilir.

OGLAK-min-1

Oğlak

Bugün hayatınızın karmakarışık olduğu bir gündesiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle olan ilişkinizi uyumlu ve dengeli bir şekilde yürütmek isteyebilirsiniz. Bu noktada kararlı ve özgüvenli bir tutum sergilemeniz gerekebilir.

KOVA-min-1

Kova

Bugün sağlığınızla alakalı konular gündeme gelebilir ve her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerin desteğini alabileceğiniz ve kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

BALIK-min-1

Balık

Bugün sevdiğiniz kişilerle ve ailenizle alakalı konular gündeme gelebilir. Yaratıcı yönlerinizin ortaya çıkmasıyla birlikte kendinizi daha iyi ifade edebilir ve renkli kişiliğinizi gün yüzüne çıkarabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir