CİLT

Kokusuyla ferahlatan ve tazelik hissi veren 4 kolonya

Kokusuyla ferahlatan ve tazelik hissi veren 4 kolonya

Pandemi döneminin olmazsa olmazlarından biri olan kolonyalar, yaz parfümlerini aratmayacak formülleri ile öne çıkıyor. Peki, hem iyi hissettiren hem de ferahlatan kolonya çeşitlerine göz atmaya ne dersiniz? İşte, kokusuyla ferahlatan ve tazelik hissi veren 4 kolonyayı sizler için bir araya getirdik.

1. Eyüp Sabri Tuncer Hawaii Ananas

Türkiye’nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, ferahlık veren farklı esanslı kolonyalardan kolonyalı mendile, şampuandan losyona, duş jelinden oda kokularına ve esans temelli vücut bakım ürünlerine kadar pek çok kategoride hayatımıza tazelik ve ferahlık katmaya devam ediyor. Eyüp Sabri Tuncer’in kolonya serisindeki en yeni üyesi olan Hawaii Ananas ile Hawaii adalarının enerjisini yansıtabilir ve ananas kokusu sayesinde de tazelik hissine kavuşabilirsiniz.

2. Atelier Rebul Bamboo

Atelier Rebul Bamboo ile bambunun huzur veren sakinleştirici kokusunu ve doğanın tazeliğini üzerinizde hissetmeye ne dersiniz? İyi yaşam, sağlık ve barışın bir sembolü olan bambular, aralarındaki harmoni ile bilinir. Genç bambu bitkileri büyürken daha yaşlı bambu bitkileri de güneşi engellemeyecek şekilde kendilerini geliştirir. Atelier Rebul’un bambuların mucizevi hikayesinden ilham alarak geliştirdikleri Bamboo Kolonyası ile eşsiz bir yolculuğa çıkabilir ve keşfedilmemiş toprakları keyifle keşfedebilirsiniz. Sakinleştirici ve tazeleyici bambu kokusunun yumuşak meyve notalarıyla harmanlanması sonucu ortaya çıkan Atelier Rebul Bamboo, yüksek oranda doğal yağlar ile zenginleştirilmiş esansı sayesinde uzun süre kalıcılık sunar.

3. Maison Pereja Hierapolis

Maison Pereja, Türkiye’nin antik kentlerinden ilham alarak tasarladığı kolonyaları Ephesus, Hierapolis, Aspendos ve Estanbol ile dikkatleri üzerine çekiyor.  Maison Pereja’nın antik şehirler koleksiyonunda yer alan Hierapolis’in ilham kaynağı ise Antik Hierapolis kentinin bulunduğu Pamukkale, Denizli ve Burdur yöresinde yetişen ve endemik bir bitki olarak nitelendirilen Şakayık çiçeğidir. 80˚ ‘lik doğal alkol yapısı ve özgün çalışılmış yoğun koku konsantrasyonlu formülüyle Hierapolis Kolonya, koku tutkunlarına bambaşka bir deneyim vadediyor. Maison Pereja Hierapolis’in üst notalarında kırmızı meyveler ve çarkıfelek; orta notalarında şakayık çiçeği ve orkide; alt notalarında ise vanilya yer alıyor.

4. Misbahçe Cunda Esintisi

Misbahçe Cunda Esintisi Aromatik Kolonya, Ege’yi anımsatan kokuların birleşiminden oluşur. Zarif Lavanta ve Ylang Ylang kokusuyla açılış yapan Misbahçe Cunda Esintisi, nostaljik Acıbadem’le kucaklaşır ve Bergamot’la parlar; çok geçmeden de kendini dumanlı Paçuli, Sedir, Sandal Ağacı ve Vanilya’nın eşsiz uyumuyla tamamlar. Yüzde 100 doğal kaynaklı içeriklerle formüle edilen bu kolonya, eşsiz kokusuyla tüm duyulara hitap eder. Misbahçe Cunda Esintisi, içeriğinde bulunan Lavanta Hidrosolü ve Gliserin sayesinde ellerinizi ferahlatarak tazelik hissi verir ve yumuşatarak doğal bir bakım yapar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir