CİLT

Kuru ve hassas ciltler için en iyi 8 nemlendirici

KURU VE HASSAS CİLTLER İÇİN EN İYİ NEMLENDİRİCİLER

Kuru ve cansız bir görünümün en önemli nedenlerinden biri kuşkusuz ki ciltteki nem kaybı… Özellikle soğuk kış günlerinde kurumaya meyilli olan cildi nemlendirmek ve daha fazla özen göstermek oldukça önemli. Bu noktada cildinize en uygun nemlendiriciyi bulmak ve günlük bakım rutininize dahil etmek hem cildinizin kurumaması hem de tahrişin azaltılmasında etkin rol oynar. Peki, en iyi nemlendirici yüz kremi nasıl bulunur? Dünyanın en iyi nemlendiricilerini keşfetmek ve cildiniz için en uygun formülü bulmak için keyifli bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. İşte, kuru ve hassas ciltlerin vazgeçilmezi en iyi 8 nemlendirici… 

Kuru ve hassas ciltler için en iyi nemlendiriciler 

1.  L’Occitane Shea Ultra Rich Comforting Cream

Yoğun ve hızlı eriyen dokusuyla L’Occitane Shea Ultra Rich Comforting Cream, yüksek oranda içerdiği shea yağı sayesinde kuru-çok kuru ve hassas ciltlerin günlük nem ihtiyacını karşılar. Yüzde 25 oranında içerdiği shea yağı sayesinde 72 saat boyunca yoğun bir nemlendirme sağlayan bu krem, cildi yumuşatarak gerginlik hissini yok eder ve cildi dış etkenlere karşı korur.   

2.  Dr. Jart Vital Hydra Solution™ Water Cream

Cilt yatıştırıcı koleksiyonundaki en son ürün olan Dr.Jart+’ın Vital Hydra Biome Water Cream, anında serinletici ve nemlendirici formülü sayesinde her türlü cilt kuruluğunu giderir.Hızlı emilen ultra hafif, akışkan bir dokuya sahip olan bu krem, 30 saat boyunca sürekli hidrasyon sağlar. Cilt sağlığı için gerekli olan iyi bakterilerin gelişmesinde etkili olan patentli Jartbiome teknolojisi ile formüle edilen bu ürün, cildin nem bariyerini desteklemek için gereken fermente prebiyotikleri de içinde barındırır.

3. La Mer Creme de la Mer Moisturizing Cream

Cildin sağlığına kavuşması ve canlılığını yeniden kazanmasını için kuruluğu derinlemesine yatıştıran, nemlendiren ve iyileştirmeye yardımcı olan La Mer Creme de la Mer Moisturizing Cream, kuru ve hassas ciltler için idealdir. Dr. Max Huber tarafından tasarlanan, denizden ilham alınarak yaratılan bu ikonik krem; vitaminler, mineraller ve deniz yosunlarından oluşan zengin bir içeriği sahiptir. 

4. Belif The True Cream Aqua Bomb

Hafif jel-krem dokusu ile bu yağsız krem ​​yoğun nemlendirme sağlar ve cildi tazeler. Antioksidanlar açısından zengin olan bitkilerin karışımından oluşan Belif The True Cream Aqua Bomb; pürüzsüz, yumuşak ve esnek bir görünüm için gözenekleri küçültür ve serbest radikalleri etkisiz hale getirir.

5. Clinique Moisture Surge Intense

Zengin ve yağ içermeyen jel-krem formülüyle cilde 24 saat boyunca nem takviyesi yapan Clinique Moisture Surge Intense, cilde ihtiyacı olan nemi yeniden kazandırır. Cildin nem bariyerini onararak güçlendiren bu ürün, Hyalüronik asit, Aloe Vera ve lipitlerle zenginleştirilmiş formülü ile kurumuş cildi yeniden canlandırır ve ışıltılı bir görünüm kazandırır. 

6. Homemade Aromaterapi Yoğun Nemlendirici Yüz Kremi

Doğal formülü ile gözenekleri tıkamadan nemlendiren bu krem yoğun formülü ile cildi nemlendirir ve ferahlatır. Doğal hammaddelerle, yüzde 100 saf uçucu yağlarla ve soğuk sıkım sabit yağlarla formüle edilen Homemade Aromaterapi Yoğun Nemlendirici Yüz Kremi, sentetik koku, boya ve koruyucu içermez. Kış aylarının olmazsa olmazları arasında yer alan bu krem, içeriğindeki shea yağı, kuşburnu yağı ve havuç tohumu yağı ile cilde doğal bir nemlendirme sağlar.

7. Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment

Hindistan cevizi ve zeytin yapraklarından oluşan TEAOXI teknolojisi ile Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment; cildi anında ve derinlemesine nemlendirir. Güçlü hyaluronik asit, Hindistan cevizi, zencefil ve bal ile formüle edilen bu kremsi çamur tedavisi; cildi nemlendirerek besler, yatıştırır, canlandırır ve ışıltılı bir görünüm kazandırır. Sadece yüze değil, boyun ve göğüs bölgesine de sürülebilen bu ürün, potansiyel kuruluktan kurtulmanıza yardımcı olur. 

8. The Body Shop Kenevir Koruyucu Yüz Kremi

Kenevir tohumu yağı ile çok kuru ciltleri yoğun olarak nemlendiren The Body Shop Kenevir Koruyucu Yüz Kremi, dış etkenlere karşı güçlü bir koruma sağlar. Cildin anında rahatlamasını sağlayan bu nemlendirici krem, kenevir tohumunun içerdiği A, E ve C vitaminleri sayesinde cildi yatıştırır, aynı zamanda da atopik dermatite iyi gelir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir