CİLT

Cildi yenileyen ve canlandıran en etkili 5 serum

Cildi yenileyen ve canlandıran en etkili 5 serum

Bakım rutinlerinin olmazsa olmazları arasında yer alan serumlar, içeriğindeki güçlü bileşenler sayesinde cilt problemleriyle savaşır, cilt bariyerini yeniler ve güçlendirir. Cilt tipinize uygun yoğun bakım sağlayan serumlarla bir yandan yaşlanma belirtilerinizi yok edebilir bir yandan da cildinizi nemlendirerek canlandırabilir ve genel görünümünüzü iyileştirebilirsiniz. İşte cildi yenileyen ve canlandıran en etkili 5 serum…

1. Estee Lauder Advanced Night Repair Cilt Serumu

Estee Lauder’ın eşsiz formülü Advanced Night Repair Cilt Serumu ile her güne daha yeni ve taze bir şekilde merhaba deyin. Yaşlanma belirtilerini yok ederek cildin nem dengesini korumaya yardımcı olan bu gece serumu, onarıcı etkisi sayesinde cilt dokusunu yeniler ve daha yumuşak bir tene sahip olmanıza katkı sağlar. İçeriğinde bulunan hyalüronik asit ile cildin kolajen üretimini destekler ve çevresel faktörlere karşı korur.

2. Pure Vitamin C + Hyaluronic Acid Cilt Serumu

Yaşlanma karşıtı olarak geliştiren Pure Vitamin C + Hyaluronic Acid Cilt Serumu, içeriğindeki C+ vitamini sayesinde cildinize bakım yapar, daha canlı ve diri durmasına yardımcı olur. Pure Hyaluronic Acid formülüyle ciltteki ton eşitsizliğini dengeyen bu serum, cilt dokusunu ve elastikiyetini geliştirmeye katkı sağlar. 

3. Vichy Mineral 89+ Hyalüronik Asit Cilt Serumu

Yüzde 89 Vichy Termal Suyu ve doğal hyalüronik asit içeren bakım serumu olan bu ürün, formülündeki hyalüronik asit ile cildi yoğun bir şekilde nemlendirir. Çevresel faktörlerin cilde vermiş olduğu olumsuz etkiyi en aza indiren Vichy Mineral 89+ Hyalüronik Asit Cilt Serumu, cildi dış etkenlere karşı korur. Cilde doğal bir canlılık ve parlaklık kazandıran bu serum, aynı zamanda da güneş lekelerini soldurarak düzenli kullanımda yok eder.

4. Dr. Barbara Sturm Hyaluronic Serum 

Dr. Barbara Sturm’un cilt bakım serisindeki en temel oluşumu olan Hyaluronik serum, cildi en üst katmandan en alt katmana kadar derinlemesine nemlendirir. Dr. Barbara Sturm Hyaluronic Serum’un içeriğinde bulunan düşük ve yüksek ağırlıklı hyalüronik moleküllerin bir araya gelmesiyle cildi sıkılaştırarak tazeler, parlaklık vererek yenilenmesini sağlar.

5. Shiseido White Lucent Illuminating Micro-Spot Serum 

Cildin iç ve dış melanin bölgelerini özel olarak formüle edilmiş bileşenleri sayesinde etkisi altına alan Shiseido White Lucent Illuminating Micro-Spot Serum; koyu lekeleri, cilt donukluğunu ve ton eşitsizliğini iyileştirir ve yenilerin oluşmasını önler. Aydınlık ve canlı bir cilt görünümü vadeden bu serum, sadece 1 haftada bile daha berrak bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir