ASTROLOJİ

Haftalık burç yorumları (18-24 Ocak)

BURÇ YORUMLARI

18-24 Ocak haftalık burç yorumları…  Hafta boyunca Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında nelerin beklediğini sizler için derledik. İşte, 18-24 Ocak haftası detaylı burç yorumları…

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta gökyüzündeki Kova dizilimi hem kariyeriniz hem de hedefleriniz açısından size yeni planlar sunuyor. Gerçekleştirmek istediğiniz konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Bu durum çalışanların kariyeri için yeni görüşmelere, çalışmayan ya da iş arayanların da yeni fırsatlarla karşılaşması anlamına gelir. Seminer, toplantı, sunum gibi konularda kendinizi gösterebilir, topluluk içinde ön plana çıkabilirsiniz. Bu hafta yeni insanlarla tanışabilir, yeni arkadaşlık gruplarına dahil olabilirsiniz. Bu sayede de yeni iş planları ve görüşmeler ortaya çıkabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bu hafta, meslek hayatınız ve kariyeriniz ile konularda vereceğiniz kararlarla ön plana çıkacaksınız. Yeni iş anlaşmaları ya da yeni iş görüşmeleri için oldukça şanslı bir hafta sizleri bekliyor. Üstlerinizden gelecek teklif ya da terfi gibi konular gündeminizde olabilir ve hayatınızda yeni kapılar açabilir. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin. Aile yaşamınıza dair yeni kararlar alabilir ya da sonucunu beklediğiniz konularda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Hayatınızda biri var ise, aile kurma kararı alabilirsiniz.  

İkizler ve Yükselen İkizler

Yaşamınızda değişimlerin başlayacağı bu hafta, istekleriniz için mücadele edecek ve başarılı olacaksınız. Öğrenci iseniz yeni eğitim planları gündeme gelebilir; kişisel gelişim ya da akademik konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu hafta şehir dışı ya da yurtdışı bağlantılı işler, yeni bağlantılar gibi ticari konularda yeni anlaşmalar söz konusu olabilir. Hukuki konularla ilgili beklediğiniz gelişmeler sonuca ulaşabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Önümüzdeki bir ay boyunca maddi konularınız gündemde olacak. Eşinizle, ailenizle ya da ortaklarınızla olan gelirlerinizde bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu dönemde vergi ödemeleri, nafaka, tazminat, emeklilik, sigorta gibi tüm finansal konular karşınıza çıkabilir. Banka kredisi için başvuru yapabilir, borçlarınız varsa yapılandırabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterebilir, psikolojik gelişiminiz için terapi ve enerji çalışmaları ile ilgilenebilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bu hafta ki odak noktanız ikili ilişkileriniz olacak. Eşinizin işi ya da hayatındaki değişimler veya ortağınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bu dönem duygusal konularda yeni kararlara açık olabilirsiniz. Bazılarınız evlilik kararı bazılarınız da ilişki ya da evlilikte ayrılık kararı alabilir. Yalnız olanlar ise yeni bir aşka yelken açabilirler. Hukuki konularda bazı gelişmeler gündemde olacak. Bu durum işiniz ile ilgili yeni girişimler, imzalar ya da yeni ortaklık kararları olabilir.

Başak ve Yükselen Başak

Bu hafta, iş hayatınız, çalışma koşullarınız mercek altında olacak ve sorumluluklarınız artacak. Düzeninizi oturtmak için çok çalışacak ve çaba göstereceksiniz. İş arayanlar için yeni görüşmeler gündeme gelebilir. Hayatınızdaki dönüşümler bazı zorlukları ortaya çıkaracak. Yoğunluktan kaynaklı stresler yaşayabilirsiniz, sağlığınıza, bağışıklık sisteminize ve beslenmenize özen gösterin.

Terazi ve Yükselen Terazi

Bu hafta yatırımlarınızı değerlendirebilir ya da yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa yeni kararlar alabilirsiniz. Yalnızsanız da aşk konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yaşanacak bazı gelişmeler sizi mutlu edebilir, onların geleceği için yeni kararlar alabilir ya da başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönemde yeteneklerinizi keşfedebilir ve ortaya çıkarabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Önümüzdeki bir ay boyunca odağınız eviniz, yuvanız ve yaşam alanınız olacak. Aile büyüklerinizin sağlığında bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Bu dönemde gayrimenkul ve emlak alım satımı yapabilir, evinize yeni eşya alabilir, tadilat yaptırabilir ya da taşınabilirsiniz. Ailevi konulardaki çözülemeyen problemleri masaya yatırarak çözüm yolları arayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bazı kararlar alabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Bu hafta gündeminizde hayatınızla ilgili yeni projeler, planlar ve yapmak istedikleriniz yer alıyor.  Bu dönemde çevrenizle olan iletişiminiz artacak. Birlikte çalıştığınız veya güvendiğiniz kişilerin fikirlerini alacağınız yoğun bir süreç sizleri bekliyor. Aynı anda birçok yapmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizin ya da yakın arkadaşlarınızın hayatı ile ilgili gelişmelere dahil olabilirsiniz. Mesleki konularda yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bu hafta finansal konular ve gelirleriniz gündemde olacak. Bu nedenle harcamalarınıza ve beklemediğiniz ödemelere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kariyerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz, karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve değişimler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir paranın elinize geçmesiyle yatırım ve gayrimenkul konuları gündeminize gelebilir. Ortak yaptığınız işlerde ve ticari konularda dönüşümler yaşamanız söz konusu olabilir.

Kova ve Yükselen Kova

Bu hafta kendinizi göstermek ve yeni başlangıçlar yapmak için oldukça güzel bir hafta. Duygusal ilişkilerinizde yeni kararlar söz konusu olabilir. İş konularında yeni anlaşmalar yapabilir ve yeni imzalar atabilirsiniz. Bu dönem kariyerinizde bazı yapılandırmalar yapabilirsiniz.  Karşınıza çıkacak iş fırsatlarını ve teklifleri güzel değerlendirin. Fiziksel görüntünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

Balık ve Yükselen Balık

Bu hafta içe dönme ve kabuğunuza çekilme isteği ortaya çıkabilir. Yalnız kalmak isteyebilir ve yaşamınızı değerlendirebilirsiniz. Kariyer konularında bazı değişiklikler ve yeni kararlar söz konusu olabilir. Bu bir ay boyunca bazı hesaplaşmalar, ayrılıklar, dedikodular yaşamınızda yer alabilir. Bu süreçte büyük bir farkındalık yaşayacak ve kendinizi arındıracaksınız. Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza dikkat edin. Ayrıca aile büyüklerinizin de sağlığına dikkat etmenizde fayda var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir